Den Pan-Galaktiske Sikkerhedsstyrke

For English, see The Pan-Galactic Security Force.

Køb billetter her.

”Intet hjem – tusind stjerner” kombinerer to genrer: det ideologiske drama om flygtninges håb og skæbner, om bureaukrati og bestikkelse i grænsegendarmers hverdagsliv; og rumopera, den mest kulørte science fiction genre med berygtede terrorister/frihedskæmpere, gale genier, melodrama og dusørjægere.

”Den Pan-Galaktiske Sikkerhedsstyrke” falder klart i den mere kulørte ende af scenariekomplekset – du skal ikke forvente ikke meget realisme!

Du spiller en ud af fire dusørjægere/lejesvende, der er tilknyttet en enhed indenfor Den Pan-Galaktiske Sikkerhedsstyrke (PAGS). PAGS er en privat milits med semi-officiel status, der kan hyres af hvemsomhelst til at finde hvemsomhelst. I scenariet skal du spille en af ”skurkene” i flygtningenes historie, men det er du fløjtende ligeglad med. Du vil jo bare være rig. Ikke?

I scenariet deltager du i en specielt intens jagt på nogle meget værdifulde mål! Over nogle uger drager I fire galaksen rundt på jeres jagt – I starter med bordrollespil i to-tre timers tid, går ind i livescenariet i en halv time og slutter af med knap en halv times bordrollespil.

Du kommer til at opleve forskellige lokationer og scener, der vil forekomme endog meget kendte. ”Den Pan-Galaktiske Sikkerhedsstyrke” er nemlig skrevet som en pastiche, dvs. en slags litterær ruskomsnusk. Historier fra flere forskellige kendte science fiction værker er lånt, taget ud af deres sammenhæng og står nu til din rådighed, når du oplever din historie.

De fire roller i scenariet:

KAPTAJN KELLO

Startede som kriminel, men blev hvervet til PAGS efter at have givet dem kamp til stregen. Er fræk som en slagterhund og ekspert i at bluffe. Kører sin udvalgte besætning med hård, men retfærdig hånd. Har et hidsigt temperament, især hvis folk kalder ham dum – eller bare antyder noget i den retning.

SNIFFEREN RIO

Rio er en egoistisk overlever, der voksede op i en flygtningelejr. Han klarer sig vha. sin gode hjerne og veludviklede evne til at finde ud af folks hemmeligheder, sætte dem op mod hinanden og udnytte situationen. Han mener, at han er klogere end alle andre og kan ikke lade være med at lade dem vide det.

SANDHEDSEKSPERTEN DOC ROUGE

Den perfekte læge, der desværre også er psykopat. Han er ikke født, men klonet og inkuberet, og noget gik galt i processen. Han mener selv, at han er en flink person, der bare ind i mellem er NØDT til at være lidt ond. Bare en lille smule.

SAFETYEN LA RAGA

Kampandroide med beskadiget positronhjerne. Derfor ikke det hurtigste skib i havnen, men god  at have ved sin side i en presset situation. Især hvis nogen fortæller ham, hvad han skal gøre. Har som bivirkning af skaden udviklet følelser, som han slås noget med.

 

Scenariet spilles på dansk, hvis det ønskes af spillerne. Besøget i livescenariet kan spilles på dansk og en smule engelsk. Alle tekster findes både på dansk og engelsk.